سندی بر عملکرد دوگانه فیس بوک در انتشار مطالب
امنیت هیچگاه صددرصد نیست

سندی بر عملکرد دوگانه فیس بوک در انتشار مطالب

نویسنده : صادق نوری | تاریخ : 16:50 - دو شنبه 7 اسفند 1391

به گزارش گرداب، بسیاری از انسان‌ها در دنیای امروز علاوه‌ بر رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری، با شبکه‌های اجتماعی به عنوان رسانه‌های اجتماعی سر و کار دارند؛ رسانه‌ای که همچون دیگر رسانه‌های غربی در درون خود سانسور و رفتار غیر حرفه‌ای را گنجانده است.

شبکه‌های اجتماعی، خصوصا فیس‌بوک تبدیل به نهاد یکپارچه‌ای شده‌اند که مانند دیگر رسانه‌ها به اشاعه تفکرات خود می‌پردازند و جایی که مطلبی بر خلاف روند ضد بشری نظم نوین جهانی‌شان منتشر شود به سرعت آن را حذف می‌کنند.

کافی است شما مطالبی بر خلاف روند سیاست‌های دولت‌مردان آمریکا، احاطه صهیونیسم بر عرصه تکنولوژی، اینترنت و رسانه‌های جمعی در فضای فیس‌بوک منتشر کنید، به سرعت مطلب منتشره شما مسدود شده و سریعا توسط این شبکه حذف خواهد شد.

هرچند که اگر کاربری در راستای اهداف آن‌ها گام بردارد، نه‌تنها پروفایل او در این شبکه حذف نخواهد شد بلکه بیشتر مورد ارجاع دیگر کاربران قرار خواهد گرفت و این شبکه، او را در چرخه‌ی گروه‌های پیشنهادی به دیگر کاربران و یا در دایره دوستان آن‌ها قرار خواهد داد.

عملکرد دوگانه فیس بوک در انتشار مطالب


"جولیان آسانژ" موسس "ویکی‌لیکس" در مصاحبه خود با شبکه "راشاتودی"، حقایق جالبی را در مورد این شبکه آشکار کرده است: "در بین شبکه‌های اجتماعی، فیس‌بوک به طور اخص؛ وحشتناک‌ترین ماشین جاسوسی‌است که تاکنون اختراع شده است. این شبکه جامع‌ترین پایگاه داده‌ای است که رؤسای آن در مورد کاربرانشان، آدرس‌ آن‌ها، مکان‌ آن‌ها، نوع ارتباطشان با یکدیگر و نیز بستگانشان در دست دارند. این در حالی است که این مدیران در دفترشان در آمریکا نشسته‌اند و مردم، خود به طور رایگان این کار را برای آن‌ها انجام می‌دهند. فیس‌بوک، گوگل، یاهو و همه سازمان‌های بزرگ اینترنتی روابط پیچیده‌ی درون مجموعه‌ای با سازمان‌های جاسوسی آمریکا دارند. این رابطه از نوع سازمانی نیست بلکه آن‌ها بستر شبکه‌هایشان را در اختیار سازمان‌های جاسوسی قرار داده‌اند. این بدان معناست که آن‌ها زمانی که بخواهند می‌توانند اطلاعاتی جامع و کامل در مورد فرد – فرد مشترک در این شبکه بدست آورند. هرکسی باید بداند، زمانی که دوستانش را به دایره خود می‌افزاید؛ در واقع به طور رایگان برای سازمان‌های جاسوسی آمریکا در جهت کامل کردن پایگاه‌داده‌هایشان کار می‌کند."

در پایان مثالی را برای شما ذکر می‌کنیم که در چند روز اخیر اتفاق افتاده است، نمونه‌ای که شاهدی علنی بر سانسور مطالب در این رسانه ظاهرا آزاد است.

"جان رَپُرت" که خبرنگاری صاحب‌نام و محققی مشهور در آمریکاست؛ در وبلاگ خود مطلبی را منتشر می‌کند که در آن به نقد عملکرد روسای جمهور آمریکا، از نیکسون گرفته تا اوباما پرداخته است. چند روز پیش، از طریق نظرات خوانندگان وبلاگش مطلع می‌شود که آن‌ها نمی‌توانند مطالب او را در فیس‌بوک به اشتراک بگذارند و هر مطلبی که با نام و آدرس وبلاگ او در این شبکه اجتماعی آپلود شود به سرعت بلوکه خواهد شد.



او پس از این که به پروفایل خود مراجعه می‌کند در کمال تعجب مشاهده می‌‎کند که تمامی مطالب گفته شده از جانب خوانندگانش واقعیت داشته است.


 وی در مقاله بعدی خود در وبلاگش به این نکته اشاره می‌کند که در کشوری که ادعای آزادی بیان را دارد و در شبکه اجتماعی‌ای که به همین بهانه پایه‌گذاری شده است چرا من نمی‌توانم مطلبی واقعا علمی و حقیقی را منتشر کنم؟ چرا نمی‌توانم به سیاست‌های دولتم نقد وارد کنم بدون اینکه هیچ گونه بی‌احترامی کرده باشم!



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






دسته بندی : <-CategoryName->


آخرین مطالب

» برخی هکرهای ایرانی از شرکت‌های آمریکایی جاسوسی می‌کنند ( 1393/02/26 )
» پارلمان آلمان جزئیات شنود را از زبان اسنودن می‌شنود ( 1393/02/25 )
» پسورد ایمیل‌های یاهو دوباره به سرقت رفت ( 1392/11/12 )
» آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند ( 1392/11/7 )
» مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد ( 1392/11/7 )
» بدترین رمزهای ورود سال 2013 ( 1392/11/2 )
» آمریکا بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل را داشته ( 1392/9/30 )
» سرقت پیام های كوتاه توسط بات نت اندروید ( 1392/9/30 )
» اسنودن، استخوانی لای زخم آمریکا ( 1392/9/24 )
» 10 دلیل برای ترسیدن از هکرها ( 1392/9/16 )
» اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند ( 1392/9/12 )
» ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند ( 1392/9/11 )
» مایکروسافت به دنبال روش های رمزنگاری قوی تر برای مقابله با NSA است ( 1392/9/8 )
» در آینده ای نزدیک چشمان شما تبدیل به رمز عبورتان می شوند ( 1392/9/7 )
» آلوده کردن ۵۰ هزار شبکه کامپیوتری توسط NSA برای مقاصد جاسوسی ( 1392/9/7 )