چگونگی جلوگیری از تعقیب ردپای اینترنتی شما توسط گوگل
امنیت هیچگاه صددرصد نیست

چگونگی جلوگیری از تعقیب ردپای اینترنتی شما توسط گوگل

نویسنده : صادق نوری | تاریخ : 13:53 - پنج شنبه 9 خرداد 1392

اولین نکته این است که بدانید وقتی کوکی های دنبال گر یا ابزارهای مشابه آنها را مسدود می کنید، به طور کامل ناشناس نخواهید شد. ISP شما و سایت هایی که مرورشان می کنید، هنوز چیزهای زیادی درباره تان می فهمند، کار شناسایی و یا ارائه اطلاعات به طور خودکار توسط مرورگر شما انجام می شود.

بنیاد EFF سرویس Panopticlick را برای بررسی میزان ناشناس بودن مرورگر پیشنهاد می کند. این تست با رتبه بندی، مشخص می سازد که تا چه میزان بر اساس داده های ارائه شده توسط مرورگرتان، قابل شناسایی هستید. امتیاز آنتروپی 33 بیت یا بیشتر یعنی می توان شما را از روی اطلاعات مرورگرتان شناسایی کرد ولی کمتر از آن، نشانه امن بودن است.

Screen_shot_2012-01-29_at_7.40.17_PM.jpg

اما حتی اگر امتیاز آنتروپی خوبی هم در چنین تستی کسب کنید، به این معنا نیست که نباید اطلاعات شخصی تان را بیشتر محافظت کنید. در زمانه ای که ما زندگی می کنیم، اطلاعات شخصی در وب، حکم پول نقد را دارند. بنابراین باید خیلی جدی در این زمینه عمل کنید. از آنجایی که اکثر ما هر روز با گوگل سر و کار داریم، شاید آگاهی از زیر و بم های سیستم ردیابی کاربران و حریم خصوصی این شرکت، خیلی مهم باشد و حتی از آن هم مهم تر، ارائه تبلیغات شخصی سازی شده بر اساس اطلاعات فردی است که نباید از آن غافل شد.

استفاده از تنظیمات خود گوگل برای در امان ماندن از تبلیغات

نکته برجسته در سیاست حریم خصوصی گوگل این است که این شرکت به شما لینک هایی را ارائه می کند که از طریق آنها می توانید اطلاعاتی را که با گوگل به اشتراک گذاشته اید، مشاهده و مدیریت کنید. برخی از این اطلاعات را خودتان آزادانه به گوگل داده اید و برخی را گوگل از نتایج جستجو، مرور وب و استفاده شما از دیگر سرویس ها جمع آوری کرده.

برای دیدن (تقریباً) هر آن چیزی که گوگل از شما می داند بایستی به Google Dashboard بروید. در آنجا می توانید به تمام سرویس هایی که با حساب گوگل خود از آنها استفاده می کنید، دسترسی یابید: جیمیل، گوگل داکز، یوتوب، پیکاسا، بلاگر، اد سنس، و هر چیز دیگری در قلمروی گوگل. داشبورد در عین حال به شما امکان مدیریت فهرست افراد، تقویم، گروه های گوگل، تاریخچه وب، حساب صوتی گوگل و سایر سرویس ها را می دهد.

dashboard-n.jpg

مهمتر اینکه می توانید داده هایی را که توسط هر یک از سرویس های گوگل ذخیره شده اند مشاهده، مدیریت یا کلا پاک کنید. برای اینکه ببینید دیگر چه سایت هایی به اطلاعات حساب شما دسترسی دارند، روی Authorize Account Access در قسمت Account کلیک کنید. می توانید از داخل بخشی که باز می شود، دسترسی سایت های دیگر به حساب گوگل تان را بر دارید.

revoke-n.jpg


اما برویم سراغ تبلیغات. در بخش Ads Preferences Manager می توانید تبلیغات را مسدود کنید یا تمام تبلیغات هدفمند به سمت خودتان را با گزینه Opt out of در پایین صفحه غیر فعال کنید تا به این صورت فقط تبلیغات کلی برای تان به نمایش در آید، نه تبلیغاتی که با استفاده از اطلاعات شخصی شما جهت دهی شده. (یک راه دیگر برای اینکار، استفاده از اپلیکیشن Keep My Opt-Outs برای کروم است.)

ad-settings-n.jpg

 

افزونه ای برای مسدود کردن کوکی های تبلیغاتی

افزونه های زیادی برای شناسایی و مسدود کردن شرکت هایی که با تعقیب شما در وب قصد تبلیغ دارند، وجود دارد. برای مثال Ghostery برای کروم و برای فایرفاکس با نصب یک آیکون بر روی صفحه مرورگر نشان می دهد که چه تعداد ردیاب در صفحه مورد نظر فعال هستند. می توان با کلیک بر روی آیکون، برخی را مسدود یا آزاد کرد.

در آینده بیشتر درباره این مقوله مهم برای شما خواهیم نوشت.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






دسته بندی : <-CategoryName->


آخرین مطالب

» برخی هکرهای ایرانی از شرکت‌های آمریکایی جاسوسی می‌کنند ( 1393/02/26 )
» پارلمان آلمان جزئیات شنود را از زبان اسنودن می‌شنود ( 1393/02/25 )
» پسورد ایمیل‌های یاهو دوباره به سرقت رفت ( 1392/11/12 )
» آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند ( 1392/11/7 )
» مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد ( 1392/11/7 )
» بدترین رمزهای ورود سال 2013 ( 1392/11/2 )
» آمریکا بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل را داشته ( 1392/9/30 )
» سرقت پیام های كوتاه توسط بات نت اندروید ( 1392/9/30 )
» اسنودن، استخوانی لای زخم آمریکا ( 1392/9/24 )
» 10 دلیل برای ترسیدن از هکرها ( 1392/9/16 )
» اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند ( 1392/9/12 )
» ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند ( 1392/9/11 )
» مایکروسافت به دنبال روش های رمزنگاری قوی تر برای مقابله با NSA است ( 1392/9/8 )
» در آینده ای نزدیک چشمان شما تبدیل به رمز عبورتان می شوند ( 1392/9/7 )
» آلوده کردن ۵۰ هزار شبکه کامپیوتری توسط NSA برای مقاصد جاسوسی ( 1392/9/7 )