کاسپرسکی یک فرصت جدید یا تهدید؟
امنیت هیچگاه صددرصد نیست

کاسپرسکی یک فرصت جدید یا تهدید؟

نویسنده : صادق نوری | تاریخ : 11:46 - چهار شنبه 12 تير 1392

کاسپرسکی یک شرکت امنیتی روسی است و در زمینه‌ی تولید بسته‌های امنیتی و آنتی‌ویروس فعالیت می‌کند و تا چند هفته‌ی پیش نام ایران و نمایندگان این شرکت در لیست کشورها و شرکت‌های تحت پوشش کاسپرسکی به چشم می‌خورد.
 
اما نام کشور ایران و نمایندگانش چندی است که از سایت این شرکت حذف شده و این در حالی است که مسوولان کاسپرسکی خاورمیانه در گذشته بر این نکته تاکید داشتند که ایران را در زمینه‌ی نرم‌افزارهای امنیتی تحریم نخواهند کرد و به حمایت از نمایندگان خود در ایران ادامه خواهند داد.
 
در سال‌های اخیر اقدام‌های مشابهی از سوی برخی ارائه‌دهندگان سرویس‌های امنیتی در راستای حذف نام ایران انجام شده بود با این حال یکی از مدیران در یکی از نمایندگی‌های شرکت کاسپرسکی در ایران به ایسنا گفت: علت این اتفاق درست کردن یک سایت با زبان فارسی برای کاربران ایرانی است و حذف نام ایران به منزله تحریم ایران توسط این شرکت روسی نیست. این مشکل به زودی برطرف خواهد شد و ما مانند گذشته در حال انجام فعالیت‌های خود در ایران هستیم.
 
اما نظر یک متخصص امنیت شبکه با نمایندگی شرکت کاسپرسکی در ایران کمی تفاوت دارد. توفیق رمضان‌زاده معنی این اقدام کاسپرسکی را تمایل نداشتن این شرکت در ادامه همکاری با ایران محسوب کرد و معتقد است: واقعیت این موضوع زمانی مشخص خواهد شد که کاربران آنتی ویروس تولید شده توسط این شرکت امنیتی که بخشی از آن را سازمان‌ها تشکیل می‌دهند دچار مشکل امنیتی احتمالی شوند و در آن زمان ممکن است شرکت کاسپرسکی منکر این موضوع شود که در ایران نمایندگی مستقیم دارد.
 
وی آنتی ویروسی که پشتیبانی داشته باشد را قابل اعتماد دانست و افزود: این موضوع باید با توجه به درج نام کشور و نمایندگانش در سایت شرکت قابل استفاده باشد. در خصوص سایت فارسی هم باید به این نکته توجه داشت که چه تفاوتی بین ایران و سایر کشورها وجود دارد؛ برای مثال سایت کاسپرسکی زبان عربی را برای کاربران خود در نظر گرفته است اما آیا نام هیچ کدام از کشورهای عربی و نمایندگانش را از سایت خود حذف کرده است؟
 
رمضان‌زاده در پایان یکی از دلایل این تصمیم را بازارهایی مانند بازارهای آمریکا عنوان کرد و گفت: این شرکت روسی کاربران زیادی را در بازار آمریکا داشته و همین امر می‌تواند یکی از دلایل برای این اقدام شرکت کاسپرسکی باشد.
 
در هر حال روز شنبه هشتم تیرماه و پس از این اقدام شرکت کاسپرسکی، پژوهشگاه فضای مجازی از طراحی یک آنتی ویروس بومی با حمایت این مرکز و توسط بخش خصوصی خبر داد و اعلام کرد این آنتی ویروس از موتور آنتی ویروس‌های خارجی استفاده نکرده و قابل رقابت با نمونه های خارجی است.
 
پژوهشگاه فضای مجازی همچنین اعلام کرد آنتی ویروس ایرانی "پادویش" برای نسخه‌های سازمانی آماده شده و به زودی برای کاربران خانگی نیز عرضه خواهد شد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






دسته بندی : <-CategoryName->


آخرین مطالب

» برخی هکرهای ایرانی از شرکت‌های آمریکایی جاسوسی می‌کنند ( 1393/02/26 )
» پارلمان آلمان جزئیات شنود را از زبان اسنودن می‌شنود ( 1393/02/25 )
» پسورد ایمیل‌های یاهو دوباره به سرقت رفت ( 1392/11/12 )
» آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند ( 1392/11/7 )
» مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد ( 1392/11/7 )
» بدترین رمزهای ورود سال 2013 ( 1392/11/2 )
» آمریکا بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل را داشته ( 1392/9/30 )
» سرقت پیام های كوتاه توسط بات نت اندروید ( 1392/9/30 )
» اسنودن، استخوانی لای زخم آمریکا ( 1392/9/24 )
» 10 دلیل برای ترسیدن از هکرها ( 1392/9/16 )
» اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند ( 1392/9/12 )
» ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند ( 1392/9/11 )
» مایکروسافت به دنبال روش های رمزنگاری قوی تر برای مقابله با NSA است ( 1392/9/8 )
» در آینده ای نزدیک چشمان شما تبدیل به رمز عبورتان می شوند ( 1392/9/7 )
» آلوده کردن ۵۰ هزار شبکه کامپیوتری توسط NSA برای مقاصد جاسوسی ( 1392/9/7 )