A0: b0:  بهبودهای امنیتی که ویندوز ۸.۱ به کامپیوترها خواهد آورد
امنیت هیچگاه صددرصد نیست

بهبودهای امنیتی که ویندوز ۸.۱ به کامپیوترها خواهد آورد

نویسنده : صادق نوری | تاریخ : 11:54 - چهار شنبه 26 تير 1392

 

IE 11 و امنیت بهتر

ویندوز ۸.۱ با نسخه یازدهم اینترنت اکسپلورر عرضه می شود که بارزترین پیشرفتش پشتیبانی از چند پنجره است. امنیت بهتر مرورگر باعث لذت بیشتر از این تجربه خواهد بود. ویژگی EPM (مخفف Enhanced Protected Mode) که در EI 10 اضافه شد حالا در ویندوز ۸.۱ به صورت پیش فرض فعال خواهد بود. وقتی EPM فعال باشد یک قابلیت شبیه Sandbox به نام AppContainer فعال می شود که تب های مرورگر را از دسترسی به داده ها و فایل های حساسی سیستمی باز می دارد. EPM تب ها را با رمزنگاری ۶۴ بیتی محدود نگه می دارد.
 
IE 11 همچنین به آنتی ویروس ها دسترسی بیشتری به مرورگر می دهد. یعنی افزونه ها اسکن می شوند تا چیز مخربی وارد کامپیوتر شما نشود. ادوبی فلش نیز به طور پیش فرض توسط این مرورگر پشتیبانی می شود و به روز رسانی های آن مستقیما توسط بخش آپدیت های اتوماتیک ویندوز ارائه می شود.
 
ویندوز دیفندر و اضافه شدن پشتیبانی شبکه

آنتی ویروس بومی ویندوز زین پس رفتارهای تحت شبکه را به طور خودکار اسکن می کند. در نتیجه انواع بد افزار که با روش های سنتی قابل تشخیص نیستند٬ کمتر مشکل ساز خواهند شد. البته که ویژگی های محافظتی دیفندر نیز همچنان در دسترس هستند.
 
رمزنگاری برای همه نسخه های ویندوز

دستگاه هایی که با ویندوز ۸.۱ به فروش می رسند یا کامپیوترهایی که این نسخه از ویندوز به صورت clean install روی آنها نصب می شود٬ به صورت پیش فرض از رمزنگاری دستگاه ها (Device Encryption) برخوردار خواهند بود. البته این بیشتر به درد دستگاه های ویندوز آرتی می خورد که قبلا از آن بی نصیب بودند و حالا نسخه ساده ای از رمزنگاری BitLocker را دریافت خواهند کرد. البته که ویندوز ۸.۱ پرو و انترپرایز نیز نسخه کامل آن را خواهند داشت.
 
امکان تشخیص هویت از روی اثر انگشت

بله پشتیبانی از تشخیص هویت بیومتریک هم به ویندوز ۸.۱ آمده٬ از جمله پشتیبانی بومی برای لپ تاپ ها و سایر دستگاه های برخوردار از سنسور اثر انگشت. بنابراین با یک لمس ساده می توانید از شر تایپ کردن رمز راحت شوید. علاوه بر امکان استفاده از آن برای ورود به ویندوز٬‌ تغییر ویژگی های حساب کاربری٬ دسترسی به ویندوز استور٬ و برخی دیگر از بخش های ویندوز با اثر انگشت میسر است. احتمالا تولیدکنندگان برنامه های مختلف نیز می توانند از آن بهره بگیرند.
 
دسترسی معین برای استفاده از یک برنامه خاص

دسترسی معین یا (Assigned Access) ویژگی جدیدی است که نسخه های پرو٬ انترپرایز و آرتی از آن برخوردار خواهند بود. با استفاده از آن می توانید کامپیوتر را طوری قفل کنید که سایر افراد فقط به برنامه های مشخصی دسترسی داشته باشند. بنابراین ضمن حفظ حریم خصوصی شما٬ امکان دسترسی سایرین به برنامه ای خاص هم میسر است. این به خصوص در محیط های آموزشی مفید است یا برای والدینی که تبلت شان را به بچه های خود قرض می دهند.
 
کنترل داده ی جز به جز برای محافظت از داده های مشخص
در ویندوز ۸.۱ مایکروسافت قابلیت های کنترل داده به طور جزئی را بهبود داده. به این صورت شرکت ها می توانند داده های مشخصی را که باید روی دستگاه های کارمندان شان به صورت امن نگه داری شود٬ مشخص کنند و داده های مورد نظر در صورت گم شدن دستگاه یا ترک شرکت توسط کارمند٬ به طور خودکار پاک می شوند.
 
افزایش پشتیبانی از شبکه خصوصی مجازی

بسیاری از افراد از شبکه خصوصی مجازی استفاده می کنند تا به طور امن به شبکه ها یا اینترنت متصل شوند. مایکروسافت می گوید پشتیبانی از آن در ویندوز ۸.۱ گسترده تر شده ولی جزئیات هنوز اعلام نشده. همچنین احتمالا برنامه های توسعه دهندگان نیز قادر به استفاده از شبکه مجازی خواهند بود و دیگر نیازی به فعال سازی دستی نیست.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






دسته بندی : <-CategoryName->


آخرین مطالب

» برخی هکرهای ایرانی از شرکت‌های آمریکایی جاسوسی می‌کنند ( 1393/02/26 )
» پارلمان آلمان جزئیات شنود را از زبان اسنودن می‌شنود ( 1393/02/25 )
» پسورد ایمیل‌های یاهو دوباره به سرقت رفت ( 1392/11/12 )
» آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند ( 1392/11/7 )
» مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد ( 1392/11/7 )
» بدترین رمزهای ورود سال 2013 ( 1392/11/2 )
» آمریکا بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل را داشته ( 1392/9/30 )
» سرقت پیام های كوتاه توسط بات نت اندروید ( 1392/9/30 )
» اسنودن، استخوانی لای زخم آمریکا ( 1392/9/24 )
» 10 دلیل برای ترسیدن از هکرها ( 1392/9/16 )
» اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند ( 1392/9/12 )
» ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند ( 1392/9/11 )
» مایکروسافت به دنبال روش های رمزنگاری قوی تر برای مقابله با NSA است ( 1392/9/8 )
» در آینده ای نزدیک چشمان شما تبدیل به رمز عبورتان می شوند ( 1392/9/7 )
» آلوده کردن ۵۰ هزار شبکه کامپیوتری توسط NSA برای مقاصد جاسوسی ( 1392/9/7 )
cache01last1626329626