وی ادامه داد: در کشور ما در حال حاضر صدها شبکه اجتماعی اینترنتی آزادانه در حال فعالیت هستند و میلیونها نفر عضو شبکههای اجتماعی داخلی هستند؛ بنابراین صرف شبکه اجتماعی بودن یک سایت تاثیری در فیلتر آن ندارد.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: برخی از شبکههای اجتماعی داخلی به تنهایی چند میلیون نفر عضو دارند و در زمینههای مختلف با هم در حال تبادل اطلاعات هستند.
مشاور قضایی دادستان کل کشور تاکید کرد: طبق قانون جرایم رایانهای تنها مرجع ذیصلاح قانونی برای اظهارنظر در خصوص فیلتر و رفع فیلتر پایگاههای اینترنتی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است.
وی خاطرنشان کرد: رفع فیلتر فیس بوک به هیچ وجه در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح نبوده و نیست و این کارگروه در حال حاضر نیز هیچ برنامهای برای بررسی رفع فیلتر فیسبوک ندارد.
خرم آبادی تصریح کرد: اخباری که به نقل از روابط عمومی برخی نهادها در مورد در دست بررسی بودن رفع فیلتر سایت فیس بوک منتشر شده کذب محض است.
گفتنی است روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود: موضوع رفع فیلتر شبکههای اجتماعی در کارگروهی خارج از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال بررسی است که به محض دریافت نتایج بررسی ها و تصمیمات اتخاذ شده به طور رسمی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
منبع : ایتنا
نظرات شما عزیزان:
دسته بندی : <-CategoryName->