A0: b0:  مقایسه آنتی ویروس های جهان
امنیت هیچگاه صددرصد نیست

مقایسه آنتی ویروس های جهان

نویسنده : صادق نوری | تاریخ : 20:13 - 4 بهمن 1391

در سال ۱۹۷۰ تکنولوژی ای اختراع شد که همه ی جهان را دگرگون ساخت و بعد ها به عنوان شبکه ی جهان وب شناخته شد. از آن زمان تا کنون اینترنت بوجود آمد اما با گذشت زمان و وابسته شدن بسیاری از افراد به اینترنت تمام تهدیدات محیطی نیز افزایش یافت و این تهدیدات محیط آنلاین به نگرانی بسیاری برای دولت ها تبدیل شد .

علاوه بر محیط آنلاین ، بخاطر گسترش اطلاعات فردی و سازمانی بر روی کامپیوتر ها و تمایل هکر ها برای بدست آوردن آن ها، مبحث امنیت به یک مساله ی جدی برای هر کسی تبدیل شده است.

اما محافظان ما در این جهان تنها آنتی ویروس ها هستند که هزاران گونه از آن در دنیای وب وجود دارد. اما روز به روز به گستردگی جواب اینکه “کدام آنتی ویروس برای من بهتر است ؟” بعضی از ما را دچار مشکل کرده است. من در این پست قصد دارم با توجه به اطلاعات آماری، بررسی های متعدد و تجربه شخصی در مورد این نرم افزار ها به این سوال پاسخ بدهم . البته قبل از اینکه ما بررسی را شروع کنیم توجه داشته باشید که آنتی ویروس ها بر اساس آخرین بروزرسانی ها و آپدیت ها بررسی شده اند پس شماهم همیشه این کار را در نظر بگیرید.

مقایسه ی آنتی ویروس ها (تنوع از ما انتخاب از شما ,  انتخاب به عهده ی خودتان)

۱- آنتی ویروس بیت دفندر

این آنتی ویروس کار خود را به عنوان یک آنتی ویروس غیرموثر آغاز کرد . اما با گذشت زمان تبدیل به یکی از بهترین نرم افزار های آنتی ویروس شد . رابط کاربری ساده و کاربرپسند بودن آن سر و صدای زیادی بین کاربران کرده است. به نظر من همه ویژگی های یک آنتی ویروس خوب در این نرم افزار وجود دارد مانند :امنیت بالا ، سهولت استفاده و البته استفاده ی شرکت ناسا از این آنتی ویروس به عنوان سیستم امنیتی خود. این آنتی ویروس بطور دایم کامپیوتر شما را با کمترین استفاده رم اسکن کرده و اگر موردی دیده شد به شما خبر میدهد. همچنین این برنامه بلافاصله پس از یافتن ویروس ها آن ها را بطور موقت غیر فعال میکند و با اجازه ی شما نیز میتواند آن را پاک کند . به نظر من این آنتی ویروس عالی ترین آنتی ویروس موجود در جهان است .


۲- آنتی ویروس نورتن

در دنیای وب همه چیز در مورد این آنتی ویروس شنیده میشود ، این آنتی ویروس یک امنیت پر قدرت در مقابل عوامل خارجی و وب است که هرکسی میتواند از آن لذت ببرد . تنها مشکل نورتن نیاز آن به یک سیستم قدرت مند است تا بتوانند درست کار کند . ولی اگر شما آن را نصب کنید از تقریبا همه ی ویروس ها و نرم افزار مخرب بخاطر گستردگی پایگاه داده این نرم افزار میتوانید سود ببرید ، همچنین این نرم افزار تمام ایمیل ها و دانلود های شما را اسکن میکند.


۳- آنتی ویروس نود ۳۲

نود ۳۲ یکی از آنتی ویروس هایی که چند سالی به شدت گرفتار و زمین گیر است . نسخه جدید آنتی ویروس Eset nod 32 یکی از جالب ترین آنتی ویروس های تست شده و کارکننده از نظر ایرانی هاست . این آنتی ویروس برای استفاده از نسخه پرمیوم خود پول زیادی دریافت نمیکند و نسخه پرمیوم با نسخه رایگان هیچ فرقی ندارد ، عالی کار میکند ، کمترین حافظه رم را اشغال میکند و یک رابط کاربری فوق العاده دارد . اگر شما بدنبال آنتی ویروسی هستید که بی سر و صدا در پس زمینه کامپیوتر برای شما کار کند نود ۳۲ بهترین گزینه است .


۴- آنتی ویروس کسپراسکی

کسپراسکی یکی از قدیمی ترین آنتی ویروس هایی است که از قدیم تا کنون توانسته است قدرت مانور خود را نگه دارد . یکی از بهترین و قدیمی ترین ویژگی های این آنتی ویروس ، اسکن سریع صفحات وب و دانلود های شماست . این یک نرم افزار خوب برای لپ تاب های شما که بیشتر در امر کسب و کار فعالیت میکنید می باشد و همچنین بیشتر کارشناسان این آنتی ویروس را برای امنیت اینترنت و وب توصیه میکنند .


۵- آنتی ویروس ZoneAlarm

یکی از بهترین ویژگی ها این آنتی ویروس رایگان، فایروال قدرتمند آن است . اما این آنتی ویروس نیز همانند آنتی ویروس نورتون تشنه به حافظه ی رم کامپیوتر است و برای استفاده عالی از همه ی امکانات آن باید به یک کامپیوتر قوی مجهز باشید .


۶- آنتی ویروس مکافی ۲۰۱۲ پلاس

اگر شما یه روش امنیتی قدیمی علاقه مند هستید میتوانید از این آنتی ویروس استفاده کنید . این آنتی ویروس یکی از قدیمی ترین آنتی ویروس های موجود در بازار است . حتما همه ی شما در مورد این آنتی ویروس شنیده اید . البته کارکنان شرکت مکافی امسال آنتی ویروس خوبی را به بازار عرضه کرده اند و بهترین ویژگی این آنتی ویروس ارائه ی حفاظت بسیار خوب است .


۷- آنتی ویروس پاندا

با وجود اینکه این آنتی ویروس یکی از شکست خوردگان در قدیم است اما امسال یکی از بهترین آنتی ویروس ها خود را ارائه کرده است . این آنتی ویروس یکی از بزرگترین آنتی ویروس های قدیم بود و از بهترین ویژگی ها آن میتوان به تعادل رابطه ی تعاملی کاربری ، امنیت آن و پایگاه های داده ی آن اشاره کرد . البته فکر نمیکنم تعداد بسیاری از این آنتی ویروس استفاده کنند اما باید توجه کرد که این آنتی ویروس یک آنتی ویروس بسیار عالی برای آنانی است که از کامپیوتر های بسیار قدیمی و کم قدرت استفاده میکنند.


۸- آنتی ویروس AVG

به جرأت میتوانم بگویم که این آنتی ویروس در صدر آنتی ویروس های رایگان است همچنین این آنتی ویروس شما را از بسیاری از ویروس ها و برنامه ی مخرب مصون میدارد . فن آوری استفاده شده در آن موسوم به فن آوری سپر شماره مانع از باز کردن فایل های آلوده مینماید . پس از تست کردن این آنتی ویروس به نظر می آید با توجه به قدیمی بودن آن هنوز هم حرف های بسیاری برای گفتن دارد !


۹- آنتی ویروس AVAST

نسخه ی رایگان این آنتی ویروس یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان است . نسخه ی رایگان آن میتواند با دیگر آنتی ویروس ها از نظر امنیت و دیتابیس مقابله کند . اما عمده مشکل آن قیمت های بروزرسانی آن است . ولی من پس مقایسه ی ویژگی ها نسخه رایگان با نسخه پولی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم .


۱۰- آنتی ویروس CA

در اصل نام این آنتی ویروس همکار رایانه (Computer Associates Antivirus 2012) که بصورت خلاصه به CA معروف است . اما ویژگی های این همکار رایانه آن را برابر با بسیاری از آنتی ویروس ها می سازد . این همکار رایانه کامپیوتر شما را از هرگونه فایل های اضافی، ویروس ها پاک می سازد . پس این برنامه برای در کنار بودن یک آنتی ویروس لازم است.


11- Normal 0 false false false EN-GB X-NONE AR-SA

 

 به تازگی شرکت نرم افزاری چینی Kingsoft نرافزار ابری خود را تحت نام Kingsoft Antivirus 2012 منتشر کرده است. موتور اسکن کارآمد و رابط کاربری آن، مسلما توجه شما را برمی انگیزد.

این شرکت به موتور اسکن هوشمند آنتی ویروس Kingsoft اشاره می کند که باعث می شود سرعت اسکن سریعتر شود. این ادعا بر روی کاغذ مناسب است اما مطمئناً زمان واقعی آن متفاوت خواهد بود.

یکی دیگر از ویژگی های این آنتی ویروس K+Defense است که ویروس ها را از طریق فضای ابری ره گیری می کند. رابط کاربری این برنامه تمیز و ساده بنظر می رسد. پنج زبانه در قسمت بالایی آن وجود دارد: Home، Virus Scan، Defense، Anti-Hacker و Utilities. صفحه اصلی برنامه وضعیت فعلی از ویژگی های مختلف حفاظت را به شما نمایش می دهد که می توانید از طریق زبانه ی Defense آن را فعال/غیرفعال کنید. از جمله System Defense, Web Defense, IM Defense, Video Defense, Download Shield و USB Defense.


12-Quick Heal AntiVirus Pro 2013


آنتی ویروس حرفه ای 2013 كوييك هيل ، از لپ‌تاپ‌ها و رايانه‌هاي شما محافظت مي‌كند و در برابر خطرات و تهديداتي كه در هنگام استفاده از اينترنت، چك كردن ايميل‌ها، چت كردن و... مي‌توانند به صورت مخفيانه وارد سيستم شما شوند جلوگيري مي‌نمايد. پس از نصب ، اين برنامه به عنوان سپر در برابر ویروس ها ، کرمها ، تروجان ها ، spywares و سایر تهدیدات مخرب قرار مي گيرد. این سرویس همچنین حفاظت در برابر ویروس های جدید و ناشناخته با استفاده از تكنولوژي انحصاري ®DNAScan كوييك هيل ایجاد کرده و وب سایت های مخرب را مسدود مي کند. آنتی ویروس حرفه ای 2013 كوييك هيل ، از منابع بسیار كم استفاده مي كند و حفاظت را بدون کند کردن کامپیوتر ، افزایش می دهد .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






دسته بندی : <-CategoryName->
برچسب‌ها: مقایسه ی آنتی ویروس ها , بهترین آنتی ویروس کدام است,

آخرین مطالب

» برخی هکرهای ایرانی از شرکت‌های آمریکایی جاسوسی می‌کنند ( 1393/02/26 )
» پارلمان آلمان جزئیات شنود را از زبان اسنودن می‌شنود ( 1393/02/25 )
» پسورد ایمیل‌های یاهو دوباره به سرقت رفت ( 1392/11/12 )
» آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند ( 1392/11/7 )
» مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد ( 1392/11/7 )
» بدترین رمزهای ورود سال 2013 ( 1392/11/2 )
» آمریکا بیشترین درخواست جاسوسی از گوگل را داشته ( 1392/9/30 )
» سرقت پیام های كوتاه توسط بات نت اندروید ( 1392/9/30 )
» اسنودن، استخوانی لای زخم آمریکا ( 1392/9/24 )
» 10 دلیل برای ترسیدن از هکرها ( 1392/9/16 )
» اغلب کسانی که از وای-فای عمومی استفاده می کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند ( 1392/9/12 )
» ابزارهای لینوکسی متصل به اینترنت مورد هدف کرم جدید لینوکس قرار می گیرند ( 1392/9/11 )
» مایکروسافت به دنبال روش های رمزنگاری قوی تر برای مقابله با NSA است ( 1392/9/8 )
» در آینده ای نزدیک چشمان شما تبدیل به رمز عبورتان می شوند ( 1392/9/7 )
» آلوده کردن ۵۰ هزار شبکه کامپیوتری توسط NSA برای مقاصد جاسوسی ( 1392/9/7 )
cache01last1626329626