آمار نشان می دهد که بر روی کامپیوتر هایی که محصول مایکروسافت بوده است، ۹۴ درصد از کاربران، اقدام به فعال سازی آن کرده و از ضد ویرس برای کنترل زنده و آنی فعالیت های خود، استفاده می کنند. در حالیکه این میزان حتی برای ضد ویروس های مشهور مانند Symantec حدود ۶۰ درصد است. همین میزان تفاوت درباره به روز رسانی ضد ویروس ها هم وجود دارد . حدود ۹۴ درصد از کاربران ضد ویروس مایکروسافت در یک هفته گذشته، اقدام به بروز رسانی کرده اند ولی تنها ۵۰ درصد ز کاربران ضد ویروس Symantec در ۷ روز گذشته، نرم افزار خود را به روز نموده اند.
یکی از مهم ترین نکاتی که از گزارش شرکت امنیتی OPSWAT مشاهده می شود، استقبال کاربران از ضد ویروس های خانگی رایگان است. این رفتار می تواند دو دلیل داشته باشد. اول اینکه، کاربران اعتقاد چندانی به استفاد ه از ضد ویروس ندارند و تنها در صورت در دسترس بودن، آن را فعال کرده و استفاده می نمایند. ضد ویروس مایکروسافت به همراه سیستم عامل Windows می آید و به همراه نصب اصلاحیه های امنیتی مایکروسافت، بطور خودکار به روز می شود. دلیل دوم نیز می تواند به عملکرد و قابلیت های یکسان ضد ویروس های رایگان و پولی مربوط باشد. بسیاری از کاربران تفاوت چندانی بین نسخه های رایگان وپولی نمی بینند.
نکته دیگری که از گزارش OPSWAT می توان متوجه شد، تفاوت رفتار و سلیقه کاربران آمریکایی با دیگر کاربران دنیا است. این نشان می دهد که سلطه و تأثیر آمریکا بر بازار IT دنیا در حد و اندازه ای که در گذشته بود، دیگر نیست. در آمار های جهانی، ضد ویروس مایکروسافت با ضد ویروس رایگان Avast در یک سطح هستند و ضدویروس های Nod32 ،Symantec و Avira بطور مشترک در رده بعدی قرار دارند. در حالیکه در بازار آمریکا، ابتدا ضدویروس مایکروسافت و سپس ضدویروس Symantec با فاصله زیادی از بقیه محصولات جلوتر هستند.
دسته بندی : <-CategoryName->
نظرات شما عزیزان:
دسته بندی : <-CategoryName->